Corona virus

15-03-2020

Wel of niet varen? Belangrijke informatie!

Wij begrijpen dat u zich zorgen maakt, over wat er nu speelt in de wereld met het Corona virus. Wij maken ons ook zorgen, maar realiseren ons ook dat een verblijf aan boord een veilige situatie biedt.

Nederland, en dus ook ons bedrijf en onze omgeving, zijn niet ‘op slot gezet’ door de rijksoverheid. U kunt als gast dus gewoon uw vaarvakantie houden. Friesland is niet dichtbevolkt en zeker als u aan boord verblijft loopt u vrijwel geen risico om besmet te raken met het virus. Als bedrijf hebben wij van de Hiswa; onze branchevereniging veiligheids- en hygieneprotocollen ontvangen, waaraan wij ons in het bedrijf en op de boten strikt houden.

Zijn er gasten die er moeite mee hebben een supermarkt te bezoeken, dan bieden wij graag onze boodschappenservice aan, zodat bij aankomst uw inkopen al aan boord staan.

Voor onze gasten en medewerkers creëren wij een zo veilig mogelijke omgeving en hopen bij te dragen aan een fijne ontspannen vaarvakantie in het weidse Friesland.

Wij wensen iedereen sterkte met de situatie betreffende het Corona-virus en hopen dat wij u binnenkort gezond te mogen begroeten in Sneek!