motorboot huren mobiele header

Sanzi Yachtcharter

Motorboot huren

motorboot huren friesland

Sanzi Yachtcharter

Motorboot huren

premium motorboot huren

Premium motorboot huren

Chique jachten voor 2 tot 6 personen

Wilt u genieten van een ontspannen vaarvakantie? Kom daarvoor naar de haven van Sanzi Yacht Charter. We wijzen u graag op onze ruime vloot met compleet uitgeruste jachten. Ontdek de huurvloot en maak van de mogelijkheid gebruik een luxe motorboot te huren. Meer informatie over de huurmogelijkheden vindt u hier.

Genieten van een luxe vaarvakantie?

Dat doet u op een premium motorboot van Linssen Yachts

Voor een volledig ingerichte vaarvakantie nodigen we u graag uit bij ons een motorboot te huren. We beschikken over een ruime vloot met luxe uitgevoerde Linssen Yachts. Onze jachten bestaan uitsluitend uit nieuwe motorboten, welke ook dienstdoet als showroom.

Bij de inrichting van onze motorboten ziet u met hoeveel oog voor detail aandacht is besteed aan kwaliteit en comfort. De motorboten zijn ingericht met hoogwaardige meubels en sanitaire voorzieningen, in de keuken vindt u alles wat u nodig heeft en het interieur straalt luxe uit. Buiten op het dek ziet u dezelfde luxe terug. Ook hier kunt u comfortabel plaatsnemen terwijl u geniet van de schitterende omgeving. U zit bovendien altijd droog dankzij de cabriotent die u volledig kunt openen en sluiten. Het dashboard van de motorboot is uitgerust met een zeer compleet pakket aan navigatie-instrumenten en de vaareigenschappen van onze boten zijn opvallend goed. Elke motorboot is ook uitgerust met een boeg- en hekschroef.

luxe vaarvakantie friesland motorboot

Een unieke vaarvakantie in het prachtige Friesland

We bevelen u van harte aan een motorboot bij ons te huren. Niet alleen vanwege de luxe en comfortabele inrichting, ook vanwege de mogelijkheden waar u tijdens uw verblijf van geniet. U heeft namelijk de volledige vrijheid om de schoonheid van Friesland vanaf het water te ontdekken. Bovendien meert u eenvoudig aan in een van de sfeervolle plaatsen die Friesland rijk is. Zo bestaat uw vakantie uit een mooie combinatie tussen natuur en cultuur. Raadpleeg onze crew voor tips over de prachtige provincie.

Praktische informatie over de huurmogelijkheden en over onze vloot vindt u op onze site. Wilt u meer weten over de aanwezige faciliteiten, de boekingsperiode of andere zaken die u moet weten voor u een motorboot gaat huren? Lees het online of neem gerust contact met ons op.

Motorboot huren bij Sanzi Yacht Charter

Kijkt u uit naar een ontspannen en luxe vaarvakantie? Kom naar onze haven om een luxe motorboot te huren. We laten u graag onze vloot zien met volledig uitgeruste Linssen Yachts die plek bieden voor 2-6 personen. U kunt uw reservering online boeken. Wijkt de voor u gewenste periode af van onze boekingsmogelijkheden? We nemen graag de tijd met u te overleggen over een gepaste oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.