Sanzi Yacht Charter

Linssen Yachts

Linssen yachts huren

Sanzi Yacht Charter

Linssen Yachts

Linssen yachts huren

Sanzi Yacht Charter

Linssen Yachts

Linssen Yachts charter

Linssen Yachts charter

Premium jachten voor 2 tot 6 personen

Kijkt u uit naar een ontspannen vakantie op het water van Friesland? Bij Sanzi Yacht Charter bent u aan het juiste adres voor het huren van een luxe motorjacht. Ontdek onze vloot met compleet uitgeruste Linssen Yachts die plek bieden voor 2-6 personen. Per jacht kunt u de beschikbaarheid binnen de voor u gewenste periode bekijken. 

Onze Linssen Yachts:

Luxe en comfortabel

Een luxe en comfortabele vaarvakantie begint bij Sanzi Yacht. Onze Linssen Yachts zijn uitgerust met alle voorzieningen die u nodig heeft. Een stijlvol en luxe interieur, meubilair van hoge kwaliteit, nette sanitair en een volledig ingerichte keuken. Ook buiten op het dek kunt u tot rust komen terwijl u geniet van een prachtig uitzicht. Het dek is voorzien van een cabriotent die u helemaal kunt openen en sluiten. Het dashboard is voorzien van een zeer compleet pakket aan navigatie-instrumenten en de vaareigenschappen van onze jachten zijn opvallend goed. Elk Linssen Yacht is ook uitgerust met een boeg- en hekschroef.

Omdat onze jachten iedere paar jaar worden vervangen, vaart u op een nieuwe Linssen Yacht die in showroomconditie verkeert. Volledig ingericht met de nieuwste apparatuur en voorzieningen. U geniet gegarandeerd van een luxe en comfortabele vaarvakantie.

Friesland vanaf het water Linssen

Friesland vanaf het water

Bent u bekend met de omgeving van Friesland? We nodigen u uit om uw vakantie op een van onze Linssen Yachts te vieren en van de prachtige natuur te genieten. Daarnaast kunt u aanmeren in een van de gezellige steden die Friesland rijk is. Een ideale gelegenheid om natuur en cultuur met elkaar te combineren. We wijzen u graag op hoogtepunten die u tijdens uw vakantie absoluut moet bezoeken.

Raadpleeg bovendien de praktische huurinformatie waarin al uw vragen over de Linssen Yachts beantwoord worden. Informatie over de huurprijs, beschikbare voorzieningen, huisregels en meer vindt u hier. Zijn er nog zaken waar u vragen over heeft, dan staat onze crew u graag te woord.

Linssen Yacht huren bij Sanzi Yacht Charter

Genieten van een luxe en ontspannen vakantie op het water? Daarvoor huurt u een van onze Linssen Yachts. We geven u heldere instructies voordat u aan boord gaat en we zorgen ervoor dat u zorgeloos het water op kunt. Bekijk onze vloot en boek uw reservering. Wanneer de vrijgegeven periode afwijkt van uw voorkeuren, neem dan contact met ons op. In overleg kijken we wat we hierin kunnen regelen.