Luxe jacht huren met bemanning

Luxe jacht huren met bemanning

Mét een schipper en bemanning zijn er diverse mogelijkheden

Een luxe jacht huren met bemanning is een interessante optie welke u kunt boeken bij Sanzi Yacht Charter.

Genieten van het mooie Friesland terwijl een privé schipper en bemanning u rondvaart en nergens op hoeft te concentreren behalve te genieten?

Of u wilt tijdens uw vaarvakantie gasten uitnodigen en die dag comfortabel gevaren worden door een schipper zodat u zich volledig kunt ontspannen met uw gezelschap.

Of u heeft nog nooit gevaren en wil graag eens een vakantie doorbrengen op een luxe motorjacht?

Zo al een aantal redenen om een luxe jacht te huren met benamming bij Sanzi!

Luxe jacht huren met bemanning op maat

Huur uw boot met een privé schipper. Deze arrangementen maken wij op maat. U zoekt een mooi luxe motorjacht voor een korte of lange vaarvakantie en u wilt begeleid worden door een privé chipper. Onze schippers laten u graag Friesland zien vanaf het water

Diverse mogelijkheden voor jacht met bemanning op maat

Zo kunt u met een bemanning aan boord zorgen dat uw gasten genieten van gepersonaliseerde service op maat, op basis van hun behoeften en wensen. De bemanning staat klaar om te helpen bij alles, van het plannen van activiteiten en excursies tot het bereiden van maaltijden en het verzorgen van de gasten.

Een luxe jacht met bemanning biedt een oase van ontspanning en luxe, weg van de drukte van het dagelijks leven. U en uw eventuele gasten kunnen zich volledig overgeven aan de luxe levensstijl aan boord, met alle comfort en voorzieningen binnen handbereik.

Spreek vooraf uw wensen door met Sanzi Yacht Charter en wij stemmen hierop een vaarplan af. Een luxe jacht huren met bemanning doet u bij ons.

Wat ook mogelijk is bij Sanzi

Tot slot kunt u er ook voor kiezen een privé schipper in te huren die u tijdens de tocht de kneepjes van het motorbootvaren leert.

Een privé schipper inhuren kan voor een paar uur, een halve dag of voor een langere periode, in overleg is er veel mogelijk. Wij maken graag een aanbieding op maat voor een tocht met een Linssen motorjacht met een privé schipper.

Een jacht huren zonder vaarbewijs kan ook bij Sanzi Yacht Charter.

Wilt u een motorboot of motorjacht bezichtigen voordat u gaat huren?

U bent van harte welkom! Dit is mogelijk op afspraak. De vloot is meestal onderweg. Dan kunnen wij u informeren over welke boot wanneer bij onze jachtclub ligt. Graag tot ziens in Sneek!