Luxe jacht huren met bemanning

Mét prive schipper zijn er diverse mogelijkheden

Een luxe jacht huren met bemanning is een interessante optie welke u kunt boeken bij Sanzi Yacht Charter.

Genieten van het mooie Friesland terwijl een privé schipper u rondvaart en nergens op hoeft te concentreren behalve te genieten?

Of u wilt tijdens uw vaarvakantie gasten uitnodigen en die dag comfortabel gevaren worden door een schipper zodat u zich volledig kunt ontspannen met uw gezelschap.

Of u heeft nog nooit gevaren en wil graag eens een vakantie doorbrengen op een luxe motorjacht?

Huur uw boot met een privé schipper. Deze arrangementen maken wij op maat. U zoekt een mooi luxe motorjacht voor een korte of lange vaarvakantie en u wilt begeleid worden door een privés chipper. Onze schippers laten u graag Friesland zien vanaf het water.

Spreek vooraf uw wensen door met Sanzi Yacht Charter en wij stemmen hierop een vaarplan af. Een luxe jacht huren met bemanning doet u bij ons.

Tot slot kunt u er ook voor kiezen een privé schipper in te huren die u tijdens de tocht de kneepjes van het motorbootvaren leert.

Een privé schipper inhuren kan voor een paar uur, een halve dag of voor een langere periode, in overleg is er veel mogelijk. Wij maken graag een aanbieding op maat voor een tocht met een nieuw Linssen motorjacht met een privé schipper.

Wilt u een motorboot of motorjacht bezichtigen voordat u gaat huren?

U bent van harte welkom! Dit is mogelijk op afspraak. De vloot is meestal onderweg. Dan kunnen wij u informeren over welke boot wanneer bij onze jachtclub ligt. Graag tot ziens in Sneek!