Wij stellen ons graag aan u voor!

Het Sanzi-team bestaat uit een enthousiast stel vakmensen.

Sandra is de oprichter en eigenaar van Sanzi, Ingrid is van de cijfers, plannen en organiseren. Onno is het allround technische brein. Bernice is actief in charterwissels, Tine doet charterwissels, styling van de jachten en zij beheert social media. Piet regelt tijdens de wissels het tanken en de controles en vaart de jachten van a naar b. Thijmen en Ben zijn beide allroundboothulpen, zij poetsen, varen en doen controles. Met al onze expertises kunt u er vanuit gaan dat een jacht huren bij Sanzi Yacht Charter vanzelf gaat.

Sandra

Sanzi Yacht Charter

Functie: oprichter en eigenaar, aanspreekpunt van Sanzi 
E-Mail: sandra@sanziyachtcharter.nl
Telefoonnummer: 0515 421687

Sandra vindt het super te werken met zo'n verbonden, positief team. Ze is geboren en getogen op- en aan het water. De veelzijdigheid van haar bezigheden maakt dat haar werk altijd boeiend en interessant is. In haar vrije tijd loopt ze graag met de honden in de natuur, leest zeer diverse boeken, houdt van oude steden, cultuur en muziek en vaart graag met familie en vrienden in de sloep over de Friese wateren en is een echte bourgondier.

Ingrid

Sanzi Yacht Charter

Functie: Administratie, planning, regelaar.
E-Mail: ingrid@sanziyachtcharter.nl
Telefoonnummer: 0515 421687

Ingrid is Sandra's rechterhand, ze is super snel en accuraat en doet daarom de  administratie, regelt de verhuurwissels en is allround actief.

Ze is altijd kalm in 'in controll' en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In haar vrije tijd houdt Ingrid van sporten, wandelen met haar hond, een goed gesprek en is dol op zingen en dansen.

Tine

Sanzi Yacht Charter

Functie: Allround medewerker charter, styliste, social media.
E-Mail: tine@sanziyachtcharter.nl 
Telefoonnummer: 0515 421687

Tine doet samen met Ingrid en Bernice de charterwissels. Daarnaast is ze dol op mooie interieuren en doet ze de inrichting van de nieuwe boten in de Sanzi-vloot. Fotografie ligt haar ook goed en daarom is Tine de persoon die regelmatig leuke story's post op de social media kanalen van Sanzi YC.

Tine is een echte sportfreak; ze doet tennis, fitness, yoga, padel, loopt graag met haar honden. Daarnaast houdt ze ook van gezelligheid en een feestje. Met haar gezin is zij in de zomer veel aan boord van hun motorjacht, dus Tine is ook nog eens een echte watersporter!

 

Piet

Sanzi Yacht Charter

Functie: walkapitein
E-Mail: piet@sanziyachtcharter.nl
Telefoonnummer: 0515 421687

Piet dacht na zijn pensioen, ik ga niet achter de geraniums zitten, maar wil nog iets leuks en gezelligs doen, maar het moet in de boten zijn. Sindsdien regelt Piet tijdens de charterwissels dat de boten worden afgetankt en gecontroleerd. Hij doet veel diverse klusjes, want Piet is erg handig. Zijn leukste klus is boten van a naar b varen.

Piet is graag op pad met zijn vriendin of met zijn kleinkinderen. Piet loopt nog marathons en is dus erg actief. Daarnaast heeft hij een sloep voor zijn huis liggen waarmee hij graag onderweg is en als hij nog even een hengel uit kan gooien is het leven perfect. 

Onno

Sanzi Yacht Charter

Functie: allround monteur
E-Mail: onno@sanziyachtcharter.nl 
Telefoonnummer: 0515 421687

Onno is het technisch brein van Sanzi YC. Hij controleert elke wissel alle techniek en repareert zaken welke defect zijn of vervangt onderdelen. Voor Linssen eigenaren coordineert hij klantenwerk en projecten en zorgt voor een correcte uitvoering.

Hij is voor geen gat te vangen, want Onno heeft voor elk technisch issue een oplossing. Hij heeft jaren gewerkt in de jachtbouw en in de charter, dus met zijn ervaring is Onno voor ons de juiste man. 

Onno is oorspronkelijk een Terschellinger; het eiland waar hij nog graag rondstapt met zijn hond Bono. Bijvoorbeeld met zijn detector waarmee hij regelmatig bijzondere vondsten doet. Ook is Onno in het seizoen elke week een avond aan het trainen met een groep dames in een roeisloep waar hij de rol als stuurman heeft. 

Bernice

Sanzi Yacht Charter

Functie: Charter medewerker
E-Mail: bernice@sanziyachtcharter.nl 
Telefoonnummer: 0515421687

Bernice doet alles met een grote lach, ze ziet er wel de lol van in om Tine en Ingrid te helpen in de meestal drukke charterwissels. Ze is onze vliegende keep, om ondersteuning te geven op de drukste momenten en dat doet ze perfect.

Bernice is ook al zo'n sportieve meid en en doet actief aan tennis.

Ze heeft een gezin en is een paar keer per jaar bij haar schoonfamilie in Zuid Afrika. Ze woont in Sneek en regelmatig is ze met haar man en kids te vinden in hun sloep op de Friese meren. 

Thijmen

Sanzi Yacht Charter

Functie: Matroos 
E-Mail: thijmen@sanziyachtcharter.nl 
Telefoonnummer: 0515 421687

Thijmen helpt samen met Ben, Piet als het druk is in het hoogseizoen.

Thijmen doet aftanken, fenders en lijnen controleren, gasflesjes vernieuwen en boten in perfecte staat brengen. En helpen met boten omvaren. 

Hij doet in zijn gewone leven een opleiding werktuigbouwkunde en is dus een echte techneut. Thijmen doet actief aan hockey, houdt van varen in de sloep, eindeloos filosoferen en bieren met zijn vrienden.

Ben

Sanzi Yacht Charter

Functie: matroos
E-Mail: ben@sanziyachtcharter.nl
Telefoonnummer: 0515421687

Ben helpt samen met Thijmen onze walkapitein Piet. Hij tankt boten af met diesel en drinkwater, controleert lijnen en fenders en vervangt gasflesjes. Tevens het tip-top netjes maken van boten doet hij met veel plezier. Maar het allerleukste vindt hij het varen. Hoe groter de boot hoe beter. 

Ben doet in zijn vrije tijd graag handel in bootjes en hij doet het goed op de tennisbaan. Ben heeft een goede smaak en ziet er altijd volgens de laatste modetrends uit. Een andere (grote) hobby van Ben is stappen met zijn vrienden, daar krijgt hij nooit genoeg van.