luxury yacht huren

Sanzi Yacht Charter

Luxury Yacht

luxury yacht mobiel

Sanzi Yacht Charter

Luxury Yacht

luxury yacht charter sanzi

Luxury Yacht charter

Luxe jachten voor 2 tot 6 personen

Een luxe en ontspannen vakantie te midden van de Friese natuur. Wilt u hier optimaal van genieten? Boek uw vakantie bij Sanzi Yacht Charter. De vakantie is niet alleen luxe en comfortabel, als neusje van de zalm bevindt u zich tijdens uw verblijf namelijk op het water. Daarvoor huurt u bij ons een volledig uitgerust luxury yacht. Bepaal de dagen van uw aankomst en vertrek en boek een van onze premium motorjachten. 

Luxe en comfort tijdens uw vaarvakantie

Wilt u uw vakantie vieren op het water van Friesland? Daarvoor gaat u naar de haven van Sanzi Yachts. We hebben een uitgebreide vloot met luxury yachts die van alle gemakken zijn voorzien. Onze vloot bestaat uitsluitend uit nieuwe motorjachten, welke tevens dienstdoet als showroom. Dat betekent dat u altijd vaart op een nieuw Linssen Yacht in topconditie.

Tijdens uw verblijf heeft u alle benodigdheden binnen handbereik. Bovendien is het motorjacht optimaal ingericht met luxe en comfort. Comfortabel meubilair en luxe badkamers voorzien van alle gemakken en van een premium kwaliteit. De keuken is zeer compleet uitgerust met de nieuwste apparatuur.

Neemt u plaats op het dek, dan profiteert u ook daar van luxe en ontspanning. Het dashboard is uitgerust met een zeer compleet pakket aan navigatie-instrumenten en de vaareigenschappen van onze jachten zijn opvallend goed. Elk Linssen Yacht is ook uitgerust met een boeg- en hekschroef.

Bij regen blijft u droog onder de cabriotent welke volledig verwarm baar is en open en dicht kan.

luxury yacht friesland

Ontdek de prachtige omgeving van de Friese wateren

Verblijft u tijdens uw vakantie op ons luxury yacht, dan geniet u van een luxe ingericht verblijf. Dat is uiteraard niet alles. Ook de omgeving van Friesland heeft u veel te bieden. Vaar over de uitgestrekte wateren met prachtige vergezichten. De wateren leiden u naar gezellige Friese plaatsen waar u kunt aanmeren. Zo wisselen natuur en cultuur zich met elkaar af. Vraag onze crew gerust naar interessante tips over de omgeving en aan te bevelen bezienswaardigheden.

Behalve tips over de provincie geven we u graag praktische informatie die u helpt tijdens uw verblijf op ons premium yacht. Van de huurprijs en beschikbare voorzieningen tot huisregels en de optie een vaartraining te volgen. Alle informatie vindt u online. Voor aanvullende zaken kunt u te allen tijde onze crew benaderen.

Luxury yacht huren bij Sanzi Yacht Charter

Kijkt u uit naar een ontspannen vaarvakantie? Deze begint bij Sanzi Yacht Charter. In onze vloot vindt u diverse luxury yachts die beschikbaar zijn voor 2-6 personen en van alle gemakken zijn voorzien. Met onze heldere instructies gaat u zorgeloos het water op om optimaal te genieten. Boek online uw reservering voor een Linssen jacht. Wilt u tijdens een andere periode huren? Dan kunnen we gerust overleggen en kijken naar de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op.