Jacht huren zonder vaarbewijs

Wij helpen u graag op weg!

Jacht huren zonder vaarbewijs

Jacht huren zonder vaarbewijs

Wij helpen u graag op weg!

Jacht huren zonder vaarbewijs

Jacht huren zonder vaarbewijs in Friesland?

Een vaarbewijs is in Nederland verplicht voor boten vanaf 15 meter of met een snelheid hoger dan 20 km/u

Jacht huren zonder vaarbewijs? Bij Sanzi Yacht Charter is een vaarbewijs niet verplicht. Wel is het een pré om een vaarbewijs te hebben, omdat u dan al veel van de regels op het water weet. Voor onze nieuwe motorjachten vragen wij minimaal 3 jaar vaarervaring op gelijkwaardige jachten.

Heeft u al ruime watersport ervaring echter op bijvoorbeeld een zeiljacht of een ander type jacht, dan kunt u ook starten in combinatie met een vaartraining op de eerste dag van uw vaarvakantie. Deze turbotraining is ook zeer efficient, indien u al lang niet meer heeft gevaren en uw vaardigheden wilt opfrissen. Wij helpen u graag op weg!

Op de jachten vanaf 40 ft, dient u over ruime ervaring op gelijkwaardige jachten te beschikken.

Jacht huren zonder vaarbewijs in Friesland

Waarom een jacht huren zonder vaarbewijs?

Er zijn diverse redenen waarom u een jacht zou willen huren zonder vaarbewijs. Wij sommen de meerwaarde voor het huren van een van onze motorjachten zonder vaarbewijs graag voor u op:

  • Het huren van een jacht opent deuren naar recreatieve mogelijkheden voor u als vakantieganger, die van varen willen genieten zonder gebonden te zijn aan de eisen van een vaarbewijs. Het biedt een ontspannen manier om het Friese water te ervaren en te genieten van de omgeving;
  • Het huren van een jacht kan voor u een erg leuke manier zijn om onze prachtige regio vanaf het water te verkennen, zonder dat u hoeft te beschikken over een vaarbewijs. Dit opent de mogelijkheid tot een unieke ervaring en een ander perspectief vanaf het water. Friesland en Noord-Nederland is nog mooier vanaf het water!;
  • Voor u en uw gezin kan het huren van een jacht zonder vaarbewijs een leuke en leerzaame ervaring zijn. Het stelt u als gezin in staat om quality time door te brengen op het water, u kunt nieuwe plekken met uw gezin ontdekken en op avontuur gaan, zonder gelimteerd te zijn aan een vaarbewijs.

 

Hoe jacht huren zonder vaarbewijs bij Sanzi?

Indien u nog geen vaarervaring heeft is er toch een mogelijkheid om bij ons een jacht te huren zonder vaarbewijs. Wij kunnen dan een privé schipper voor u boeken bij een erkende vaarschool.

U krijgt dan de eerste dag van uw vakantie een vaar­instructeur aan boord die u alle ins- en outs van het varen op een ontspannen manier leert. Dit wordt gecombineerd met enige interessante theorie en knooptechnieken. Deze instructeur richt zich tot de hele ‘crew’ zodat een ieder weet wat van hem of haar wordt verwacht aan boord.

De kosten voor een dagcursus bedragen ca. €225,-. Het is ook mogelijk een halve dagcursus te boeken (bijvoorbeeld opfriscursus).

Wilt u een jacht huren zonder vaarbewijs? Daarnaast leren varen op een Linssen Yacht? Neem dan contact met ons op!

Jacht huren zonder vaarbewijs?
Jacht huren zonder vaarbewijs
Jacht huren zonder vaarbewijs bij Sanzi
Jacht huren zonder vaarbewijs Sanzi