Jacht huren in Friesland? Sneek is de perfecte locatie in Friesland om een jacht te huren. Friesland wordt ook wel het watersportparadijs van Nederland genoemd. Als u in Friesland een Linssen jacht huurt dan bent u verzekerd van een zeer afwisselend en interessant vaargebied.

Sanzi Yacht Charter is gespecialiseerd in de verhuur van Linssen Yachts. Wilt u een jacht huren? Bij Sanzi bent u altijd verzekerd van een motorjacht in showroomconditie. De jachten varen slechts een paar jaar in de chartervloot en worden daarna weer vervangen voor nieuwe Linssen Yachts.

Jacht huren Friesland

Al onze jachten zijn uitgerust met een geheel afsluitbare cabriotent, dit deel is tevens verwarmbaar. Bij mooi weer kunt u de cabrio geheel openen. Ook beschikken alle jachten over een boeg- en hekschroef. 

Via beschikbaarheid ziet u de vrije periodes. Wenst u een afwijkende periode, zoals een langere of kortere periode? Dan is dat in overleg ook mogelijk bij bepaalde jachten en perioden en u kunt hierover contact opnemen met Sanzi Yacht Charter. U kunt bij ons eventueel ook een jacht huren zonder vaarbewijs. Huur hieronder uw Linssen Yacht, een jacht huren in Friesland doet u bij Sanzi.

Overzicht Linssen Yachts