Sinds ruim 25 jaar vinden watersporters uit binnen- en buitenland  hun “thuishaven” bij Sanzi Yacht Charter & Yacht Club, waar topkwaliteit, service en gastvrijheid vanzelfsprekend is. Varen in Friesland is rijk aan meren, kanalen oude stadjes en mooie natuurgebieden. De routes zijn oneindig en zeer afwisselend.

Varen in Friesland begint bij Sanzi Yacht Charter

Varen in het Friese merengebied

Eenmaal aan boord van uw premium Linssen motorjacht bevindt u zich slechts in enkele minuten in het Friese merengebied. Wat dacht u van varen op het alom bekende Sneekermeer? Geniet van dit prachtige watersportgebied en ook u zult merken; varen + de Friese meren = een topcombinatie!

Ervaar de rust, stilte schoonheid en diversiteit van Friesland.

In amper twee uren vaart u op uw luxe jacht naar het prachtige natuurgebied “Princenhof”. Hier kunt u het jacht zo in de vrije afmeren aan een eiland. Friesland is zo adembenemend mooi. Friesland heeft meren, kanalen, sloten, zee, stranden, weidse landschappen, bossen, wouden, eilanden; er is aldus veel variatie in haar landschap. Daarnaast is het vaargebied zeer afwisselend. U kunt de fraaie natuur afwisselen met met gezellige jachthaventjes en dorpen en stadjes waarin u tot in het hart van het centrum kunt varen en overnachten. Er zijn veel leuke stadjes met volop leuke restaurantjes, winkels en terassjes. Friesland biedt u een heerlijke vaarvakantie waar u kunt genieten van de rust, stilte en schoonheid van de natuur in Friesland in combinatie met bezoek aan bruisende en charmante plaatsen.

Vaar naar gezellige havenstadjes

Zoekt u tijdens uw vaarvakantie in Friesland liever de gezelligheid op? Vaar van het centrum van watersportstad Sneek richting IJsselmeer: u bereikt in anderhalf uur het centrum van het gezellige havenstadje Lemmer waar het wemelt van de terrasjes, restaurantjes, kroegjes en winkeltjes.

Wenst u een langere tour te maken? Bestemmingen zoals IJsselmeer en Amsterdam behoren ook tot de mogelijkheden.