Varen in Friesland begint bij Sanzi Yacht Charter

Steeds meer watersporters uit binnen- en buitenland vinden hun “thuishaven” bij Sanzi Yacht Charter waar topkwaliteit, service en gastvrijheid vanzelfsprekend is. Varen in Friesland is rijk aan meren, kanalen oude stadjes en mooie natuurgebieden.

Varen in het Friese merengebied

Eenmaal aan boord van uw prachtige motorjacht bevindt u zich in enkele minuten in het Friese merengebied. Wat dacht u van varen op het alom bekende Sneekermeer? Geniet van dit prachtige watersportgebied en ook u zult merken; varen + de Friese meren = een topcombinatie!

Jacht huren in Friesland

Ervaar de rust, stilte en schoonheid van Friesland

In amper twee uren vaart u op uw luxe jacht naar het prachtige natuurgebied “Princenhof”. Hier kunt u het jacht zo in de vrije afmeren aan een eiland. Een heerlijke vaarvakantie waar u kunt genieten van de rust, stilte en schoonheid van de natuur in Friesland.

Vaar naar gezellige havenstadjes

Zoekt u tijdens uw vaarvakantie in Friesland liever de gezelligheid op? Vaar van het centrum van watersportstad Sneek richting IJsselmeer: u bereikt in anderhalf uur het centrum van het gezellige havenstadje Lemmer waar het wemelt van de terrasjes, restaurantjes, kroegjes en winkeltjes.

Boek uw vaarvakantie

Varen in Friesland

Geniet van de rust, stilte en schoonheid van de natuur

Havenstadjes

Bezoek gezellige steden zoals Sneek en Lemmer

Luxe jachten

Zoek nu een jacht uit voor uw volgende vaarvakantie