2 - 4 personen
Chique open kuip met generator & airco
Boot met veel leefruimte en schuifdeur bij cockpit

Monique

Linssen Grand Sturdy 40.0 Intero Sedan 'Monique'

Chique maritieme looks!

Dit super charmante open-kuipmodel is een zeer welkome aanvulling in onze vloot. Dit is een heus 'ruimte-schip'. De salon loopt over in de ruime open kuip en geeft veel licht en een gevoel van luxe.

 

De stuurstand is uitgerust met een zeer compleet navigatiepakket, een twee-persoons stuurbank en aan BB-zijde een schuifdeur. Tevens een full-roof schuifdak, wat het vrij gevoel geeft dat je buiten zit.

De boot is uitgerust met twee slaaphutten. Een hut heeft een vrijstaand 2-persoonsbed en de andere hut heeft 2 een-persoonsbedden. Verder is er aan een ruime badkamer en een toilet.

De keuken is volledig uitgerust voor een lang en prettig verblijf aan boord.

In de kuip is een fijne royale bank en een eettafel. De open kuip heeft een doorlopende long-top met sfeervolle verlichting. De kuip kan geheel worden afgesloten tot een verlenging van de salon.

Al onze jachten zijn uitgerust met een boeg- en hekschroef.

De foto's zijn van het zusterschip, de Monique is identiek, heeft alleen een marine-blauwe romp. Foto's volgen zodra jacht gereed is. 

  • 2 - 4 personen
  • Chique open kuip met airco en generator
  • Boot met veel leefruimte en schuifdeur bij cockpit

Algemene Specificaties

Personen2 - 4Lengte12.85 mBreedte4.3 mHoogte3,75/ 2,72 zonder mast mDiepgang1.2 mBouwjaar2024MotorMercury diesel 115 PSTankinhoud820 lWatertank440 l

Basisuitrusting

BoegschroefHekschroefTridataVerwarmingDekverwarmingRoerstandaangeverOmvormerOvenKoelkastKookplaatTelevisieInternetKaartplotter

Specials

MarifoonElektrische ankerlierGeneratorAircoAutopilot

Boek uw luxe vaarvakantie met de Monique

Klik in onderstaande kalender op een aankomst- en vertrekdag.

  • Snel en eenvoudig
  • Direct online afrekenen
  • Afwijkende periode mogelijk, neem contact op