Een motorjacht kopen

Jonge motorjachten in topconditie

Sanzi Sales is actief in de verkoop van jachten. Heeft u een Linssen jacht gehuurd en bent u zo enthousiast geworden dat u zelf dit of een soortgelijk jacht wenst aan te schaffen? Vanuit onze verhuurvloot worden elk seizoen enige jachten verkocht. Dit betreft dan jong gebruikte jachten in een uitstekende conditie.

Tevens is het mogelijk te investeren in een nieuw Linssen jacht welke wordt opgenomen in de Sanzi-chartervloot, dit noemen wij het Buy&Charter concept. U investeert in een Linssen jacht welke wordt opgenomen in de Sanzi-vloot.

Uw jacht wordt sfeervol ingericht en professioneel onderhouden en verhuurd. Zo maakt u een leuk rendement en kunt u daarnaast genieten van uw investering.

De plaatsen in de Sanzi-vloot zijn schaars. Daarom is het goed om te weten als u deze investering overweegt. Wij zullen u dan vrijblijvend op de hoogte houden van de vlootwisselingen en beschikbaarheid.

Heeft u belangstelling om privé een motorjacht aan te schaffen of te investeren in een Linssen jacht in de Sanzi vloot? Neem contact op met Sandra en zij verteld u graag over de mogelijkheden.

Onderstaand ziet u een overzicht van het huidige aanbod.

Linssen Grand Sturdy 35.0 sedan - 2021

Linssen Yachts

Een charmant Linssen Jacht van het type Grand Sturdy 35.0 sedan. Dit type jacht is met haar geringe doorvaarthoogte (2,37 m) geschikt voor veel prachtige vaarroutes. Dit Linssen jacht wordt aangedreven door een Volvo D2 diesel. Beschikt over een boeg- en hekschroef, tridata, plotter, roerstandgever. Op dit compacte jacht is verrassend veel ruimte. In de voorhut is een sfeervolle captains-cabin met een twee-persoonsbed, badkamer en elektrisch toilet en wasmeubel en een aparte natte cel met een douche. Aan de stuurboordzijde is de stuurpositie en het dashboard. Boven de keuken en de stuurstand is een scheepsbreed schuifdak, wat het buitengevoel benadrukt. De keuken is aan bakboordzijde en volledig uitgerust met o.a. een kooktoestel en een royale koelkast. In het achterste deel is de salon met een royale zitbank met veel opbergruimte, welke in één handeling is uit te trekken tot een comfortabel twee-persoonsbed. Daar bevindt zich ook een verplaatsbare eettafel. In de salon is veel kastruimte. De salon is uitgerust met openslaande deuren welke toegang geven tot de open kuip, waar een royale zitbank is. Deze kuip is afsluitbaar en verwarmbaar. 

Dit jacht is per direct beschikbaar in een Buy & Charterconstructie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Zipp-Reineman.

Telefoon 0515 421687 of per mail : sandra@sanziyachtcharter.nl 

 

Linssen Grand Sturdy 40.0 sedan - 2021

Linssen Yachts

Dit super charmante sedan model, ook wel open kuip genoemd is een heus 'ruimteschip'. De salon loopt door in de open kuip en geeft veel licht en een gevoel van luxe. De stuurstand is uitgerust met een uitgebreid navigatiepakket, een twee persoons, verstelbare stuurbank en een zeer praktische schuifdeur. Tevens een full-roof schuifdag, wat het 'buitengevoel' bestempeld. De boot is uitgerust met twee slaaphutten. Een hut heeft een vrijstaand twee-persoonsbed en de andere hut heeft twee éénpersoonsbedden. Verder is er een aan stuurboordzijde een ruime badkamer en een elektrisch toilet. De keuken is uitgerust met een kooktoestel en een bakoven. In de kuip is een fijne royale bank en een grote vaste eettafel van fraai teakhout. De open kuip heeft een doorlopende long-top met sfeervolle verlichting. De kuip kan geheel worden afgesloten en verwarmd en is zo een verlenging van de salon

Dit jacht is beschikbaar in overleg vanaf september/oktober 2023.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Zipp-Reineman.

Telefoon 0515 421687 of per mail : sandra@sanziyachtcharter.nl 

Linssen 35 SL sedan - 2021

Linssen Yachts

Een modern Linssen Yacht van het type 35 Sport Luxury sedan. Dit type jacht is met haar geringe doorvaarthoogte (2,37 m) geschikt voor veel prachtige vaarroutes. Dit Linssen jacht wordt aangedreven door een Volvo D2 diesel. Beschikt over een boeg- en hekschroef, tridata, plotter, roerstandgever. Op dit compacte jacht is verrassend veel ruimte. In de voorhut is een sfeervolle captains-cabin met een twee-persoonsbed, badkamer en elektrisch toilet en wasmeubel en een aparte natte cel met een douche. Aan de stuurboordzijde is de stuurpositie en het dashboard. Boven de keuken en de stuurstand is een scheepsbreed schuifdak, wat het buitengevoel benadrukt. De keuken is aan bakboordzijde en volledig uitgerust met o.a. een kooktoestel en een royale koelkast. In het achterste deel is de salon met een royale zitbank met veel opbergruimte, welke in één handeling is uit te trekken tot een comfortabel twee-persoonsbed. Daar bevindt zich ook een verplaatsbare eettafel. In de salon is veel kastruimte. De salon is uitgerust met openslaande deuren welke toegang geven tot de open kuip, waar een royale zitbank is. Deze kuip is afsluitbaar en verwarmbaar. 

Dit jacht heeft 125 vaaruren is naast een zeer uitgebreide specificatie verder uitgebreid met extra opties : o.a. een airco-systeem via extra walstroomkabel, extra RVS-handgrepen, verhoogde demontabele zeerailing RVS, verlenging kuipbank etc.

Ligplaats : Sneek 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Zipp-Reineman.

Telefoon 0515 421687 of per mail : sandra@sanziyachtcharter.nl