Reservering, huurcontract en betaling


Heeft u gereserveerd, dan ontvangt u van ons een huurcontract per mail, waarvan u een getekende kopie naar ons retourneert.

Tevens dient u bij ondertekening binnen 2 weken een aanbetaling te hebben gedaan op ons bank­rekeningnummer bij de ING-bank IBAN N 96 INGB 0004522275 of de Rabobank IBAN NL 74 RABO 0130477982

Zodra uw aanbetaling is ontvangen en het door huurder en verhuurder getekende contract is ontvangen door ons, is uw reservering definitief. Het resterende bedrag dient drie weken voor afvaart te zijn voldaan.

Wat is er aan boord van het jacht?


Bedden en keuken

Op onze motorjachten zijn standaard hoofdkussens aanwezig. U kunt zelf beddengoed meebrengen; een dekbed of een slaapzak,  een 2-persoons onderlaken en een kussensloop per persoon.

Ook kunt u een VIP-pakket bestellen : opgemaakte bedden +  een badlinnenpakket per persoon welk bestaat uit 1 badlaken en 2 baddoeken, een keukenlinnenpakketje en tevens is de eindschoonmaak van het in- en exterieur dan inclusief.  

Verder is er aan boord een complete inventaris. Bij uw huurcontract ontvangt u de inventarislijst.

 

 

De huurprijs en borgsom van uw motorjacht


Voor afvaart wordt een borgsom door de huurder betaald. Deze bedraagt € 1.000,- (€  500,- voor  Noblesses Claudette en Florien en voor de Jetten 50 MPC Ma Jolie Euro 1.750,-) .  Dit bedrag is gelijk aan het eigen risico van de verzekering. Deze borgsom dient bij afvaart te worden voldaan : contant, via PIN (retourpin) of met de volgende betaalmiddelen : Maestro, Mastercard, VISA, V-Pay, American Express. 
Wordt het schip zonder schade, in oorspronkelijke staat en tijdig teruggebracht, dan ontvangt de huurder de borgsom retour. Tevens bestaat de mogelijkheid de borgsom af te kopen. U kunt de borgsom afkopen voor een eenmalig bedrag.  Een borgsom van Euro 500,- koopt u af voor € 95,00 en bedraagt uw borgsom € 1.000,00 dan kunt u de borg afkopen voor eenmalig € 145,00. U loopt dan geen risico de gehele borg te verliezen, mocht u onverhoopt schade maken. Wel betaald u dan bij afvaart een voorschot op de brandstof van Euro 500,00. Dit bedrag kunt u contant betalen, (retour)pinnen of betalen met een creditkaart : Mastercard, VISA of American Express. Voor het jacht Jetten 50MPC is afkoop van de borgsom niet mogelijk.

Afvaarttijden van uw vaarvakantie


We bieden 2 afvaartdagen aan ;

Zaterdag om 9.00 uur dan moet uw jacht weer worden ingeleverd op de vrijdag om 15.00 uur

Maandag om 14.00 uur dan moet uw jacht weer worden ingeleverd op de maandag om 10.00 uur.

Weekenden starten op vrijdag 19.00 uur en eindigen maandag om 10.00 uur.

Midweken starten op maandag 14.00 uur en eindigen vrijdag om 15.00 uur.

Zorgt u ervoor dat u tijdig terug bent, zodat onze volgende gasten ook weer een piekfijn schip kunnen overnemen.

Weekend of midweek huren


Een weekend of midweek kan kort voor aanvang in overleg worden gereserveerd. Een weekend loopt van vrijdagavond 19.00 uur en eindigt maandagmorgen 10.00 uur en kost 65% van de weekprijs.

Een midweek loopt van maandagmiddag 14.00 uur tot en met vrijdagmiddag 16.00 uur en kost 65% van de weekprijs.

Parkeren bij de jachthaven


Voor uw auto beschikken wij over een veilig, afsluitbaar parkeerterrein. Parkeren op dit terrein is gratis. Voor € 75,00per week kunt u binnen parkeren.

Indien gewenst kunnen wij ook uw auto wassen en het interieur reinigen. Kosten Euro 100,00. 

Huisdieren aan boord van uw jacht


Op een beperkt aantal schepen kan in overleg na akkoord van de verhuurder 1 klein huisdier (ca 8 kg) worden meegenomen. Hiervoor rekenen wij een vergoeding van €50,00.