Reservering, huurcontract en betaling


Heeft u gereserveerd, dan ontvangt u van ons een huurcontract per mail of post, waarvan u een getekende kopie naar ons retourneert.

Tevens dient u bij ondertekening binnen 2 weken een aanbetaling te hebben gedaan op ons bank­rekeningnummer bij de ING-bank IBAN N 96 INGB 0004522275 of de Rabobank IBAN NL 74 RABO 0130477982

Uw reservering is dan definitief. Het resterende bedrag dient drie weken voor afvaart te zijn voldaan.

Wat is er aan boord van het jacht?


Op onze VIP***** jachten zijn de bedden geheel opgemaakt en is er per persoon een badlinnenpakket welk bestaat uit 1 badlaken en 2 baddoeken.
Is uw boot geen VIP***** jacht? Dan zijn er aan boord alleen hoofdkussens aanwezig. U kunt zelf beddegoed meebrengen; een dekbed of een slaapzak,  een 2-persoons onderlaken en een kussensloop per persoon. VIP-pakketen zijn ook los te boeken.

De huurprijs en borgsom van uw motorjacht


De huurprijs is in Euro en inclusief 21% BTW. Voor afvaart wordt een borgsom door de huurder betaald. Deze bedraagt €500,- en voor de Jetten 44AC en Jetten 38AC €1.000,-. Dit bedrag is gelijk aan het eigen risico van de verzekering. Deze borgsom dient bij afvaart te worden voldaan in contant geld of kan worde gepind met een Maestro-kaart. Wordt het schip zonder schade, in oorspronkelijke staat en tijdig teruggebracht, dan ontvangt de huurder de borgsom retour.

Afvaarttijden van uw vaarvakantie


U kunt inschepen op zaterdagmorgen vanaf 9.00 uur. En uw schip moet uiterlijk weer afgeleverd worden voor vrijdagmiddag 15.00 uur. Zorgt u ervoor dat u tijdig terug bent, zodat onze volgende gasten ook weer een piekfijn schip overnemen.

Weekend of midweek huren


Een weekend of midweek kan kort voor aanvang in overleg worden gereserveerd. Een weekend loopt van vrijdagavond 19.00 uur en eindigt maandagmorgen 10.00 uur en kost 65% van de weekprijs.

Een midweek loopt van maandagmiddag 14.00 uur tot en met vrijdagmiddag 16.00 uur en kost 60% van de weekprijs.

Parkeren bij de jachthaven


Voor uw auto beschikken wij over een veilig, afsluitbaar parkeerterrein. Parkeren op dit terrein is gratis. Voor € 50,- per week kunt u binnen parkeren.

Huisdieren aan boord van uw jacht


Een klein huisdier kan in overleg met ons op een beperkt aantal jachten na akkoord van de verhuurder worden meegenomen. Hiervoor rekenen wij een vergoeding van €50,00.