Linssen 35 SL sedan - 2021

Met vele extra's o.a. airco-systeem en zeer weinig vaaruren!

Een modern Linssen Yacht van het type 35 Sport Luxury sedan. Dit type jacht is met haar geringe doorvaarthoogte (2,37 m) geschikt voor veel prachtige vaarroutes. Dit Linssen jacht wordt aangedreven door een Volvo D2 diesel. Beschikt over een boeg- en hekschroef, tridata, plotter, roerstandgever. Op dit compacte jacht is verrassend veel ruimte. In de voorhut is een sfeervolle captains-cabin met een twee-persoonsbed, badkamer en elektrisch toilet en wasmeubel en een aparte natte cel met een douche. Aan de stuurboordzijde is de stuurpositie en het dashboard. Boven de keuken en de stuurstand is een scheepsbreed schuifdak, wat het buitengevoel benadrukt. De keuken is aan bakboordzijde en volledig uitgerust met o.a. een kooktoestel en een royale koelkast. In het achterste deel is de salon met een royale zitbank met veel opbergruimte, welke in één handeling is uit te trekken tot een comfortabel twee-persoonsbed. Daar bevindt zich ook een verplaatsbare eettafel. In de salon is veel kastruimte. De salon is uitgerust met openslaande deuren welke toegang geven tot de open kuip, waar een royale zitbank is. Deze kuip is afsluitbaar en verwarmbaar. 

Dit jacht heeft 125 vaaruren is naast een zeer uitgebreide specificatie verder uitgerust met extra opties : o.a. een airco-systeem via extra walstroomkabel, extra RVS-handgrepen, verhoogde demontabele zeerailing RVS, verlenging kuipbank etc.

Ligplaats : Sneek  Prijs : € 359.000,- incl. BTW.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Zipp-Reineman.

Telefoon 0515 421687 of per mail : sandra@sanziyachtcharter.nl 

 

Linssen Grand Sturdy 40.0 sedan - 2021

Buitengewoon ruim sedan-jacht met licht en sfeervol interieur.

Dit super charmante sedan model, ook wel open kuip genoemd is een heus 'ruimteschip'. De salon loopt door in de open kuip en geeft veel licht en een gevoel van luxe. De stuurstand is uitgerust met een uitgebreid navigatiepakket, een twee persoons, verstelbare stuurbank en een zeer praktische schuifdeur. Tevens een full-roof schuifdak, wat het 'buitengevoel' bestempeld. De boot is uitgerust met twee slaaphutten. Een hut heeft een vrijstaand twee-persoonsbed en de andere hut heeft twee éénpersoonsbedden. Verder is er een aan stuurboordzijde een ruime badkamer en een elektrisch toilet. De keuken is uitgerust met een kooktoestel en een bakoven. In de kuip is een fijne royale bank en een grote vaste eettafel van fraai teakhout. De open kuip heeft een doorlopende long-top met sfeervolle verlichting. De kuip kan geheel worden afgesloten en verwarmd en is zo een verlenging van de salon

Ligplaats : Sneek  Prijs : € 496.230,00

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Zipp-Reineman.

Telefoon 0515 421687 of per mail : sandra@sanziyachtcharter.nl 

Linssen Grand Sturdy 35.0 sedan - 2021

Chique, stoer sedan yacht, compact en zeer comfortabel.

Een charmant Linssen Jacht van het type Grand Sturdy 35.0 sedan. Dit type jacht is met haar geringe doorvaarthoogte (2,37 m) geschikt voor veel prachtige vaarroutes. Dit Linssen jacht wordt aangedreven door een Volvo D2 diesel. Beschikt over een boeg- en hekschroef, tridata, plotter, roerstandgever. Op dit compacte jacht is verrassend veel ruimte. In de voorhut is een sfeervolle captains-cabin met een twee-persoonsbed, badkamer en elektrisch toilet en wasmeubel en een aparte natte cel met een douche. Aan de stuurboordzijde is de stuurpositie en het dashboard. Boven de keuken en de stuurstand is een scheepsbreed schuifdak, wat het buitengevoel benadrukt. De keuken is aan bakboordzijde en volledig uitgerust met o.a. een kooktoestel en een royale koelkast. In het achterste deel is de salon met een royale zitbank met veel opbergruimte, welke in één handeling is uit te trekken tot een comfortabel twee-persoonsbed. Daar bevindt zich ook een verplaatsbare eettafel. In de salon is veel kastruimte. De salon is uitgerust met openslaande deuren welke toegang geven tot de open kuip, waar een royale zitbank is. Deze kuip is afsluitbaar en verwarmbaar. 

Wenst u alleen de lusten en niet de lasten? Dan is dit uw 35 sedan. Voor dit jacht is een plek beschibaar in de Sanzi-vloot. U vaart wanneer u wenst en wij nemen het gehele onderhoud over en verhuren daarnaast uw jacht (uitsluitend aan ervaren schippers).

Ligplaats : Sneek  Prijs : € 355.000,- incl. BTW 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Zipp-Reineman.

Telefoon 0515 421687 of per mail : sandra@sanziyachtcharter.nl