4 - 6 personen
De Droom van Linssen fans
Met ingenieuze Variotop

Pia Maria

Linssen Grand Sturdy 500 Variotop - Pia Maria 4-6 pers.

Het topmodel van Linssen Yachts met alle luxe opties. In Nederland exclusief te huur bij Sanzi Yacht Charter. Droomschip om uw vakantie op door te brengen. Ook interessant indien u koop overweegt en eerst eens uitgebreid wilt proefvaren. Zeer chique jacht.

De Linssen Grand Sturdy 500 VT Pia Maria, is het meest luxe en grote Linssen Yacht welke te huur is. Dit gloednieuwe paradepaardje van de vloot beschikt over alle denkbare luxe en comfort.

De indeling is uitermate geschikt voor 6 personen. In het stuurhuis is het dashboard voorzien van alle denkbare navigatietools en boven de stuurbank is de Variotop welke elektrisch bedienbaar is. In het stuurhuis is ruim zitplaats en tevens is daar een klein keukentje met een extra koelkast. Dit gedeelte van het het schip is geheel afsluitbaar met solide deuren en verwarmbaar. Verder is op het achterdek een royale zitbank met een in hoogte verstelbare tafel. Ook dit deel, het achterdek, is geheel afsluitbaar met een cabriokap( staat niet op de foto's) Het badplatform is verlengd en is verzinkbaar, zodat het zwemmen nog een groter plezier wordt!

Benedendeks zijn  drie royale 2-persoons slaaphutten, twee badkamers, twee toiletten. Een compleet uitgeruste keuken, met combi-oven, vaatwasser, inductiekookplaat en een geintegreerde luxe espressomachine maken de luxe beleving compleet.

Tevens is aan boord een was- en droogcombinatie. Door de zware generator zijn al deze zaken op elke locatie te gebruiken.

De Linssen Grand Sturdy 500 Variotop wordt uitsluitend verhuurd aan zeer ervaren gasten die tevens in het bezit zijn van een vaarbewijs.

Kijk hier voor een sfeerimpressie van het zusterschip : https://youtu.be/5N6ltHVkpkQ

Op dit luxe motorjacht zijn de bedden voor alle opvarenden opgemaakt, zijn er handdoeken aan boord en is er WIFI. Dit VIP-pakket is inclusief de prijs.

  • 4 - 6 personen
  • Met ingenieuze Variotop
  • De Droom van Linssen fans

Algemene Specificaties

Personen4 - 6Lengte16.45 mBreedte4.88 mHoogte5.00/3.50 mDiepgang1.29 mBouwjaar2018Motor2 x Volvo Penta Diesel 150 pkTankinhoud1185 lWatertank960 l

Basisuitrusting

Motor2 x Volvo Penta Diesel 150 pkTankinhoud diesel1185 lDrinkwater960 lBoegschroefHekschroefTridataVerwarmingDekverwarmingRoerstandaangeverOmvormerOvenKoelkastKookplaatTelevisieInternetKaartplotter

Specials

MarifoonElektrische ankerlierExtra koelladeVriezerVaatwasserInductiekookplaatGeneratorStabilisatoren

Boek uw luxe vaarvakantie met de Pia Maria

Klik in onderstaande kalender op een aankomst- en vertrekdag.

  • Snel en eenvoudig
  • Direct online afrekenen
  • Afwijkende periode mogelijk, neem contact op