4 - 6 +2 personen
Met compleet zee-pakket
Met ingenieuze Variotop
o.a. Stabilisatoren, airco

Tartufi

Linssen Grand Sturdy 500 Variotop - Tartufi 4-6+2 pers.

Het topmodel van Linssen Yachts met alle luxe opties en compleet zeepakket. In Friesland exclusief te huur bij Sanzi Yacht Charter. Droomschip om uw vakantie op door te brengen. Ook interessant indien u koop overweegt en eerst eens uitgebreid wilt proefvaren. Zeer chique jacht.

De Linssen Grand Sturdy 500 VT Tartufi, is het meest luxe en grote Linssen Yacht welke te huur is. Dit gloednieuwe paradepaardje van de vloot beschikt over alle denkbare luxe en comfort.

De indeling is uitermate geschikt voor 6 personen en zelfs nog voor 2 extra gasten. In het stuurhuis is het dashboard voorzien van alle denkbare navigatietools en boven de stuurbank is de Variotop welke elektrisch bedienbaar is. Dit exclusieve motorjacht is uitgerust met stabilisatoren. In het stuurhuis is ruim zitplaats en tevens is daar een klein keukentje met een extra koelkast. Dit gedeelte van het het schip is geheel afsluitbaar met solide deuren en verwarmbaar. Verder is op het achterdek een royale zitbank met een in hoogte verstelbare tafel welke in een oogwenk kan worden ingesteld als een comfortabele loungebank (extra). Ook dit deel, het achterdek, is geheel afsluitbaar met een cabriokap( staat niet op de foto's) Het badplatform is verlengd en is verzinkbaar, zodat het zwemmen nog een groter plezier wordt. Ook is het badplatform perfect voor het meenemen van een bijboot. Door het plateau onder water te laten zinken, vaart u zo een bijboot op de steunen op het platform.

Benedendeks zijn  drie royale 2-persoons slaaphutten, twee badkamers, twee toiletten. Een compleet uitgeruste keuken, met combi-oven, vaatwasser, inductiekookplaat en een geintegreerde luxe espressomachine maken de luxe beleving compleet.

Tevens is aan boord een was- en droogcombinatie. Door de zware generator zijn al deze zaken op elke locatie te gebruiken.

De Linssen Grand Sturdy 500 Variotop wordt uitsluitend verhuurd aan ervaren schippers.

Kijk hier voor een sfeerimpressie van het zusterschip : https://youtu.be/5N6ltHVkpkQ

Op dit luxe motorjacht zijn de bedden voor alle opvarenden opgemaakt, zijn er handdoeken aan boord en is er WIFI. Dit VIP-pakket is inclusief de prijs.

  • 4 - 6 + 2 personen
  • Met ingenieuze Variotop
  • Premium uitrusting en compleet Zee-pakket.

Algemene Specificaties

Personen4 - 6Lengte16.45 mBreedte4.88 mHoogte5.00/3.50 mDiepgang1.29 mBouwjaar2018Motor2 x Volvo Penta Diesel 150 pkTankinhoud1185 l (2x)Watertank960 l

Basisuitrusting

Motor2 x Volvo Penta Diesel 150 pkTankinhoud diesel1185 lDrinkwater960 lBoegschroefHekschroefTridataVerwarmingDekverwarmingRoerstandaangeverOmvormerOvenKoelkastKookplaatTelevisieInternetKaartplotter

Specials

MarifoonElektrische ankerlierExtra koelladeWijnklimaatkastVriezerVaatwasserInductiekookplaatGeneratorStabilisatorenAircoAutopilotAISDSC Sonar

Boek uw luxe vaarvakantie met de Tartufi

Klik in onderstaande kalender op een aankomst- en vertrekdag.

  • Snel en eenvoudig
  • Direct online afrekenen
  • Afwijkende periode mogelijk, neem contact op