2 - 4 personen
Chique Linssen, zeer luxe uitgevoerd
Met ingenieuze Variotop

La Wika

Linssen Grand Sturdy 450 Variotop 2-4 pers.

Een gloednieuwe 450 Variotop, het kleinere zusje van de 500 Variotop. Een zeer chique jacht met twee royale hutten. Alle luxe opties. Flexibel boeken mogelijk!

Chique, dat is de Linssen Grand Sturdy 450 Variotop zeker! een uiterst stijlvol jacht, royaal ingedeeld met twee fijne xxl-hutten.

Elke hut beschikt over een eigen badkamer met douche en een eigen toilet. De verfijnde afwerking en het sfeervolle interieur geven u een uiterst prettige beleving.

In de salon is een eethoek tegenover de goed uitgeruste keuken, welke beschikt over een kookplaat, bakoven, koelkast, een vaatwasser en een complete keukenuitrusting. Verder zijn er nog twee koelkasten, een geïntegreerde koffiemachine voor verse bonen en bovendien een wijnklimaatkast!

Voor TV-liefhebbers is er in de salon bij de sofa een enorme televisie, dit is een smart-tv. Omdat er 4-G internet aan boord is kunt u tevens b.v. Netflix ontvangen.

In één van de badkamers bevindt zich een was-droog machine.

Ook is er een krachtige generator aanwezig, zodat u altijd onafhankelijk bent van externe stroomvoorzieningen.

Voor verre reizen is "La Wika" ook geschikt, met haar sublieme vaareigenschappen zijn ook de grote wateren een goede optie.

De stuurstand is vol uitgerust met de nieuwste apparatuur van Raymarine ; met o.a. een plotter, twee tridatas, marifoon en autopilot.

De krachtige boeg- en hekschroef zijn proportioneel en hydraulisch en tevens met afstandsbediening!

Het unieke van dit type is de beroemde Variotop, welke met 1 druk op de knop geheel elektrisch is te openen of te sluiten. Een bijzonder luxe gadget, waaraan u veel plezier zult beleven.

Op het achterdek is een grote vaste bank en een teakhouten eettafel. Dit deel van het jacht is ook geheel te openen of geheel te sluiten met een cabriotent (staat niet op de foto's!)

Op dit luxe motorjacht zijn de bedden voor alle opvarenden opgemaakt, zijn er handdoeken aan boord en is er WIFI. Dit VIP-pakket is inclusief de prijs.

 

  • 2 - 4 personen
  • Chique Linssen, zeer luxe uitgevoerd
  • Met ingenieuze Variotop

Algemene Specificaties

Personen2 - 4 Lengte13.75 mBreedte4.65 mHoogte4.50/3.75 mDiepgang1.2 mBouwjaar2020Motor2 x Volvo D3-110 pkTankinhoud2 x 750 lWatertank720 l

Basisuitrusting

BoegschroefHekschroefTridataVerwarmingDekverwarmingRoerstandaangeverOmvormerOvenKoelkastKookplaatTelevisieInternetKaartplotter

Specials

MarifoonElektrische ankerlierExtra koelladeWijnklimaatkastVaatwasserInductiekookplaatGenerator

Boek uw luxe vaarvakantie met de La Wika

Klik in onderstaande kalender op een aankomst- en vertrekdag.

  • Snel en eenvoudig
  • Direct online afrekenen
  • Afwijkende periode mogelijk, neem contact op