2 - 6 personen
Nieuwe Intero lijn
Chique jacht met sfeervol licht interieur en veel ruimte

Walburga

Linssen Grand Sturdy 40.0 AC - Walburga 4-6 pers.

Het populaire model met drie hutten en chique looks.

De Walburga is een excellente keus! Een gloednieuwe Linssen Grand Sturdy van het  40.0 AC Intero model. Met de nieuwste snufjes!

Deze luxe Linssen Grand Sturdy 40.0 Intero  staat garant voor een heerlijke vaarvakantie.

De Linssen GS 40.0 Intero is een royaal jacht ingedeeld met twee gelijkwaardige hutten met elk een twee-persoonsbed en twee badkamers en twee elektrische toiletten.

Daarnaast beschikt dit type jacht over een royale 3e hut met 2 éénpersoons bedden en veel kastruimte.

Het elegante lichte exterieur is zeer herkenbaar door de rondom lopende kabelaring, wat dit motorjacht een echt maritiem karakter geeft.

Het interieur kenmerkt zich door een uitgekiende indeling gemaakt van  lichte houtsoort en luxe materialen zoals Corian bladen en leder in een lichte smaakvolle kleurstelling. Tegenover de keuken is een mooie eethoek (dinette) met veel lichtinval. Aan boord is een Nespresso appraat aanwezig.

De salon is zeer ruim en licht en biedt royaal plaats voor 6 personen. In de salon is een televisie met Apple TV ontvanger.

Het achterdek is uitgevoerd in echt teakhout, wat het jacht luxe nautische allure geeft.

Aan dek is ruim zitplaats op de vaste bank met fijne kussens en het achterdek is rondom de bank geheel afsluitbaar met een extra grote cabriotent. Het achterdek kan worden verwarmd, zodat u tot in de late uurtjes comfortabel buiten kunt zitten.

De cabrio is overigens deels weg te nemen bij zomers weer. De Linssen GS 40.0 Intero is uitgerust met een  compleet navigatiepakket (Raymarine, plotter,  autopilot +  Ray 90 marifoon.

Al onze jachten zijn uitgevoerd met zowel boeg- als hekschroef.

 

  • 2 - 6 personen
  • Nieuwe Intero lijn
  • Chique jacht met sfeervol licht interieur en airco

Algemene Specificaties

Personen2 - 6Lengte12.85 mBreedte4.3 mHoogte3,80 zonder mast mDiepgang1.2 mBouwjaar2022MotorVolvo D3-110 pkTankinhoud820 lWatertank440 l

Basisuitrusting

MotorVolvo D3-110 pkTankinhoud diesel820 lDrinkwater440 lBoegschroefHekschroefTridataVerwarmingDekverwarmingRoerstandaangeverOmvormerOvenKoelkastKookplaatTelevisieInternetKaartplotter

Specials

MarifoonElektrische ankerlierExtra koellade

Boek uw luxe vaarvakantie met de Walbruga

Klik in onderstaande kalender op een aankomst- en vertrekdag.

  • Snel en eenvoudig
  • Direct online afrekenen
  • Afwijkende periode mogelijk, neem contact op