2 - 4 personen
Nieuwste Sport Luxury model.
Boot met veel leefruimte en schuifdeur bij cockpit

Anna Carina

Linssen 40 SL Sedan "Anna Carina' - 4 pers.

Dit super charmante open-kuipmodel is een zeer welkome aanvulling in onze vloot. Dit is een heus 'ruimte-schip'. De salon loopt over in de ruime open kuip en geeft veel licht en een gevoel van luxe.

De stuurstand is uitgerust met een zeer compleet navigatiepakket, een twee-persoons stuurbank en aan BB-zijde een schuifdeur. Tevens een full-roof schuifdak, wat het vrij gevoel geeft dat je buiten zit.

De boot is uitgerust met twee slaaphutten. Een hut heeft een vrijstaand 2-persoonsbed en de andere hut heeft 2 een-persoonsbedden. Verder is er aan een ruime badkamer en een toilet.

De keuken is volledig uitgerust voor een lang en prettig verblijf aan boord. inclusief bakoven, kooktoestel, Nespresso-apparaat,  koelkast.

In de kuip is een fijne royale bank en een eettafel. De open kuip heeft een doorlopende long-top met sfeervolle verlichting. De kuip kan geheel worden afgesloten tot een verlenging van de salon.

Al onze jachten zijn uitgerust met een boeg- en hekschroef.

 

  • 2 - 4 personen
  • Nieuwste Sport Luxury model.
  • Sportief model met ruim licht interieur

Algemene Specificaties

Personen2 - 4Lengte12.85 mBreedte4.30 mHoogte3.75/2.72 zonder mast mDiepgang1.2 mBouwjaar2022MotorVolvo Penta Diesel 110 pkTankinhoud820 literWatertank440 liter

Basisuitrusting

BoegschroefHekschroefTridataVerwarmingDekverwarmingRoerstandaangeverOmvormerOvenKoelkastKookplaatTelevisieInternetKaartplotter

Specials

Elektrische ankerlierAutopilotAIS

Boek uw luxe vaarvakantie met de Anna Carina

Klik in onderstaande kalender op een aankomst- en vertrekdag.

  • Snel en eenvoudig
  • Direct online afrekenen
  • Afwijkende periode mogelijk, neem contact op