2 personen
Compact sfeervol open kuip jacht
Nieuwste Sport Line model
Ideaal voor alle Friese routes

Sylvana

Linssen 35 SL Sedan - Sylvana

Een chique en royaal open kuip model van Linssen Yachts voor 2 personen van de nieuwste serie Sport Luxury.

Een zeer charmant open kuip model, ideaal voor de Friese wateren!

Op dit compacte jacht is verrassend veel ruimte! In de voorhut is een sfeervolle captains-cabin met een twee-persoonsbed, badkamer met elektrisch toilet en wastafel en een aparte natte cel met een douche.

Aan stuurboordzijde is de stuurpositie en dashboard welke is uitgerust met een compleet navigatiepakket. Boven de keuken en de stuurstand is een scheepsbreed schuifluik, wat het ' buiten sturen gevoel' benadrukt.

De keuken is aan bakboordzijde en volledig uitgerust met o.a. een kooktoestel, Nespressoapparaat en een complete keukeninventaris.

Dan is er in het achterste deel de salon met een ruime zitbank en een verplaatsbare eettafel. Daartegenover is veel kastruimte en de TV.

De salon is uitgerust met grote openslaande deuren welke toegang geven tot de open kuip, waar een royale zitbank is. Deze kuip is afsluitbaar en verwarmbaar, voor veel gezellige uurtjes aan boord.

 

  • 2 personen
  • Compact sfeervol open kuipjacht
  • Nieuwste Sport Line model
  • Ideaal voor alle Friese routes

Algemene Specificaties

Personen2Lengte10.70 mBreedte3.4 mHoogte3.45/2.37 zonder mast mDiepgang1 mBouwjaar2021MotorVolvo D2 - 50Tankinhoud240 lWatertank240 l

Basisuitrusting

BoegschroefHekschroefTridataVerwarmingDekverwarmingRoerstandaangeverOmvormerOvenKoelkastKookplaatTelevisieInternetKaartplotter

Specials

Elektrische ankerlier

Boek uw luxe vaarvakantie met de Sylvana

Klik in onderstaande kalender op een aankomst- en vertrekdag.

  • Snel en eenvoudig
  • Direct online afrekenen
  • Afwijkende periode mogelijk, neem contact op