2 - 4 personen
Charmant compact jacht met sportieve looks!
Sfeervol licht interieur, luxe materialen.

Mia Ly

Linssen 35 SL AC - Mia Ly

Compact, zeer compleet en charmant jacht van Linssen Yachts

Een mooie nieuwe Linssen 35 SL AC. Van de nieuwste Sport Line serie. Deze luxe Linssen Grand Sturdy 35 staat garant voor een heerlijke vaarvakantie. De Linssen GS 35.0 is een compact jacht royaal ingedeeld met twee slaaphutten met elk een twee-persoonsbed en twee badkamers en twee elektrische toiletten en 1 douche.

Het elegante sportiev exterieur is zeer herkenbaar door de rondom lopende rubbertube, wat dit jacht een echt een modern en stoer karakter geeft.

Het interieur kenmerkt zich door een uitgekiende indeling gemaakt van luxe en heldere, luxe materialen zoals Corian bladen en leder in een smaakvolle kleurstelling. In de ruime salon is een compleet ingerichte keuken en een comfortabele zithoek met TV.

Het achterdek is uitgevoerd in echt teakhout, wat het jacht luxe nautische allure geeft.

Aan dek is ruim zitplaats op de vaste bank met fijne kussens en het achterdek is rondom de bank geheel afsluitbaar met een extra grote cabriotent.

Deze cabrio is overigens geheel weg te nemen bij zomers weer. De Linssen GS 35 SL AC is uitgerust met een compleet navigatiepakket.

Al onze jachten zijn uitgevoerd met een boeg- als hekschroef.

Aan boord staat een Nespresso koffie machine.

 

 

  • 2 - 4 personen
  • Charmant compact jacht met sportieve looks!
  • Sfeervol licht interieur, luxe materialen.

Algemene Specificaties

Personen2 - 4 Lengte10.7 mBreedte3.4 mHoogte3.60/3.40/2.95 mDiepgang1 mBouwjaar2021MotorVolvo Penta 75 pk Tankinhoud240 lWatertank240 l

Basisuitrusting

BoegschroefHekschroefTridataVerwarmingDekverwarmingRoerstandaangeverOmvormerOvenKoelkastKookplaatTelevisieInternetKaartplotter

Specials

Elektrische ankerlier

Boek uw luxe vaarvakantie met de Mia Ly

Klik in onderstaande kalender op een aankomst- en vertrekdag.

  • Snel en eenvoudig
  • Direct online afrekenen
  • Afwijkende periode mogelijk, neem contact op