4 - 6 personen
Chique jacht met ingenieuze Variotop
Alle opties; o.a. stabilisatoren & airco

Blue Sky

Linssen Grand Sturdy 480 Variotop 2-6 pers. ZEE

Een topmodel van Linssen Yachts met alle luxe opties en mét stabilisatoren en airco! Volledig uitgerust voor ook grote wateren (Blue Water) en lange reizen. Zeer chique jacht.

De Linssen Grand Sturdy 480 VT Blue Sky, een super uitgerust jacht met zeer chique looks.  Dit gloednieuwe paradepaardje van de vloot beschikt over alle denkbare luxe en comfort.

De indeling is uitermate geschikt voor 4 tot 6 personen. In het stuurhuis is het dashboard voorzien van alle denkbare navigatietools en bovendien een krachtige set stabilisatoren waardoor elk vaargebied technisch mogelijk is voor dit stoere Linssen Yacht.

Boven de stuurbank is de Variotop welke elektrisch bedienbaar is. In het stuurhuis is ruim zitplaats en tevens is daar een klein keukentje met een extra koelkast. Dit gedeelte van het het schip is geheel afsluitbaar met solide deuren en verwarmbaar. Verder is op het achterdek een royale zitbank met een in hoogte verstelbare tafel. Ook dit deel, het achterdek, is geheel afsluitbaar met een cabriokap( staat niet op de foto's)

Benedendeks zijn twee royale 2-persoons slaaphutten, twee badkamers, twee toiletten. En nog een extra derde hut met 2 1-persoonbedden. Een compleet uitgeruste keuken, met combi-oven, vaatwasser, inductiekookplaat en een geintegreerde luxe espressomachine maken de luxe beleving compleet. De Blue Sky is uitgerust met een airco-systeem.

De televisies aan boord ontvangen hun signaal via het vaste internet aan boord en bieden een groot scala aan programma's via Apple-TV.

Tevens is aan boord een was- en droogcombinatie. Door de zware generator zijn al deze zaken op elke locatie te gebruiken.

Kijk hier voor een sfeerimpressie van het zusterschip : https://youtu.be/JvkVrIHU3ec

Op dit luxe motorjacht zijn de bedden voor alle opvarenden opgemaakt, zijn er handdoeken aan boord en is er WIFI.

Dit VIP-pakket is inclusief de prijs.

  • 4 - 6 personen
  • Alle opties; o.a. stabilisatoren & airco
  • Chique jacht met ingenieuze Variotop

Algemene Specificaties

Personen2 - 6Lengte14.95 mBreedte4.65 mHoogte5.10/4,20 mDiepgang1.20 mBouwjaar2022Motor2 x Volvo D3-110 pkTankinhoud2 x 750 liter dieselWatertank720 liter water

Basisuitrusting

BoegschroefHekschroefTridataVerwarmingDekverwarmingRoerstandaangeverOmvormerOvenKoelkastKookplaatTelevisieInternetKaartplotter

Specials

MarifoonElektrische ankerlierExtra koelladeVriezerVaatwasserInductiekookplaatGeneratorStabilisatorenAircoAutopilot

Boek uw luxe vaarvakantie met de Blue Sky

Klik in onderstaande kalender op een aankomst- en vertrekdag.

  • Snel en eenvoudig
  • Direct online afrekenen
  • Afwijkende periode mogelijk, neem contact op